vårat somrum


 

torsdag

Bild från november, då plutten bara var 1 & ½ månad.
 
Godmorgon! Började dagen med att känna något klibbigt som stelnat i mitt nytvättade hår, då har jag sovit med nattens vällingflaska mot huvudet så det har runnit ned i mitt hår, så dagens första to do blir att tvätta håret igen haha. 
Levi har somnat om ute i vagnen, solen skiner och pengarna har rullat in på kontot, bra start på dagen med andra ord.
Senare idag så ska vi luncha hos Frida, och ikväll står handledarkurs på schemat, äntligen ska jag ta tag i körtkortet. 
Fyller inte år förrens i december men det är lika bra att börja köra nu, då teorin känns som en bagatell i jämförelse med själva körandet, kan inte alls se mig själv bakom ratten i dagens läge.
 
 

allt eller inget

När det kommer till träning är jag verkligen allt eller inget. Nu har det varit ingenting ett bra tag och annat har fått gå före, tidsbrist och sjukdomar har kommit emellan men nu är jag tillbaks igen, förhoppningsvis på riktigt denna gång.
Är så sjukt motiverad, och hoppas att detta håller i sig, för att hålla motivationen uppe har jag satt upp två mål, funkar för mig att ha något i bakhuvet att jobba för. Jag vill lära mig löpa, och gärna långdistans löpning. Så målen jag satt upp är:
• Att springa vårruset(5km) på under 30 minuter.
• Att i slutet av sommaren springa milen på under en timme.
• Träna för att bli stark och bygga muskler, inte för att bli storlek xxs.
 
Har tränat varje dag sedan jag blev frisk och idag är inget undantag, nu står bodypump på schemat, trevlig kväll!
 
 
 
 

paltpremiär

När Levi fyllde ett halvår bjöd farmor på egengjord palt. Då den innehåller mest potatis tänkte vi att han kunde få smaka,och OM han tyckte om det alltså, viftade på armarna efter mer så fort han fått en tugga.
Kände oss som tvättäkta norrlänningar när vi matar barnet med palt vid sex månaders ålder haha.
 

Håller på att trixa med designen lite, det är inte klart än så ni får stå ut med det halvfärdiga tills jag får tid att fixa till det!
 

 

zara kids

Igår kom svärmor hem från Teneriffa, och där hade hon köpt en hel del kläder åt Levi från Zara, bland annat det på bilden ovan! Är helt kär i Zaras sortiment på barnkläder, helt klart min favorit! Älskar barnkläder som ser ut som förminskade "storkille kläder".
Han kommer vara så fin i det här till sommarn tillsammans med sina små converse. ♥
 

tisdag


Bilder från när vi lunchade hos Emilia för några veckor sedan.
 
Först var det tänkt att Emilia och Sixten skulle komma hit för en playdate, men på morgonen blev det ändrade planer och hips vips stod babysång i Luleå på schemat. (Betydligt bättre i Luleå än i Boden, mycket mera folk och mycket större ytor för barnen att vistas på.)Vi mötte upp min syster och hade det riktigt trevligt, lunchade på mat & prat tillsammans med några andra mammor också. Efteråt strosade vi lite på stan innan vi begav oss hem. Kort sagt en supertrevlig dag som vi gärna tar en repris på!

shopping

Jacka och body från Umeå, bikinin fyndade jag på rea i lördags för ynka 9kr, älskar detaljerna med stenarna.(Bild)
Vi gick på stan fyra gånger, sista gången gick vi in den absolut sista butiken som vi inte hunnit med och där hängde den, precis en sån där beige quiltad jacka som jag sökt som en tok efter. Det fanns en mening med att missa tåget hem endå.

Mobilinlägg

Missade tåget. Ska tröstäta på donken och ge umestan en chans till, min enda shopping hittills är en body till Levi, sökandet efter den perfekta vårjackan fortsätter...


Mobilinlägg

Tackar och bockar för gratis wifi på tåget. Nu är vi snart framme och jag håller på att svälta ihjäl. Som det ser ut nu så bjuder Umeå på strålande sol och en blå himmel. Levi har somnat om igen, det måste vara ultimat att sova i vagnen på tåget när det skumpar hela tiden!


tisdag

Bild från igår när det här gullegrynet upptäckte sig själv i spegeln.♥
 

Här har det inte varit mycket liv på ett tag, helgen har varit en extremt lugn helg vilket var minst sagt välbehövligt.
Levi har börjat leva rövare om nätterna vilket resulterar i två zombies till föräldrar på dagarna.
Inatt gick det bättre då vi provade ge han välling på natten, då vaknade han "bara" tre gånger, vanligtvis är det minst 5.
 
Idag ska jag och Levi premiäråka tåg, den här gången ner till Umeå för att hälsa på min syster, blir trevligt!
Vi blir där till torsdag och på schemat står en massa mys, lite shopping och självklart ett donkenbesök.

3 från påsk

Bilder från en solig dag i mockis, Levi fick även åka premiärtur på skotern!

Mobilinlägg

Var förbi skolan idag och hämtade böcker, så nu blir det back to school!


The glamourus life of beeing a mum

Lägger mest upp bilder på en skrattande Levi och berättar mest om hur allt är fint och frid och fröjd, så jag tänkte bryta idyllen med lite oglamorös verklighet som också hör till med att vara förälder. Levi är en jätteglad kille och för det mesta så rullar allt på, men ibland så har han också jobbiga nätter, blir övertrött och skitarg och tvär över annat. Ibland(ofta) blir man kräkts på, och ibland kommer världens poopparty när man minst anar det. (På bilden nedan i en provhytt på hm). Men de här sakerna som också hör till känns så obetydligt i jämförelse med allt som för det mesta är bra och därför skriver jag mest om det också. Älskar att spendera mina dagar med min favoritkille, och allt som hör därtill!


Mobilinlägg

Måste skriva av mig då jag är för irriterad och ilsken för att somna.

Det löjliga är att det som gör mig så irriterad är en grupp på facebook. Den heter "Alla tjejer är horor" och är öppen för alla att läsa. Den är startad av några killar i Skellefteå och har växt till sig nu till ca 500 medlemmar. Först var det en grupp killar som drev med kvinnans "roll" i samhället och att de ska tiga och vara i köket. Så började några tjejer gå med i gruppen, anmäla den som stötande mot kvinnor och säga att de tycker det är fel, och då började personangreppen. Tjejerna som stod på sig blev kallade horor, fnask, luder etc. Och det blev bara värre och värre. Då kommer det in andra tjejer som frågar om dom inte kan ta ett skämt, och att dom inte har något emot att bli kallade horor för att de vet att de inte är det.

Alltså vart är vi påväg?? Tjejer, är det okej att bli kallad hora, fnask och slampa? Tjejer som påstår att det är okej tror att dom har självdistans när det egentligen är frågan om brist på självrespekt.

Och jag som förälder kan ju inte låta bli att tänka ur föräldraperspektiv, tänk om det var min son eller dotter som höll på sådär. Jag skulle för det första skämmas ihjäl och ifrågasätta min förmåga att uppfostra mina barn, och konsekvenserna för ett sådant beteende vill jag inte ens gå in på.

Det finns så mycket skit på nätet som påverkar oss mer än vi tror, tack och lov att det är länge kvar tills Levi är i datoråldern, det är absolut inget jag kommer att ha bråttom med att introducera heller, inte om det här är vad vi har att se fram emot.

Efter detta bibellånga inlägg ska jag förhoppningsvis ha fått skriva av mig nog innan jag somnar. Godnatt alla fina!💕


matvrak

 
gifs
Två bilder från idag när vi fikade, hur söt? Ni hittar fler bilder från idag på Sandras blogg här! 

tisdag

Idag ska jag och den här solstrålen på stan och fika/luncha med Sara, Izze och Sandra som kommer hit, mycket trevligt!
 
 

Mobilinlägg

Startade dagen med en morgonprommis i solen med min finaste.


RSS 2.0