Fredag

Äntligen fredag, välkommar med öppna armar helg och sportlov. 10 dagars ledighet kunde inte komma mer lägligt. Idag har jag skrivit fysilprov, bowlat med klassen och slängt ihop en riktigt god fredagsmiddag, ni som inte har testat marinera grönsaker/rotsaker i sweetchillisås måste testa!! Hur gott som helst.

Klockan är halv nio, Levi sover och nu har jag ett diskberg framför mig, sedan ska jag göra något som jag inte gjort på väldigt länge, att göra just ingenting. Krypa ned under täcket och invänta att Arvid kommer hem för lite fredagsmys.
Trevlig helg allihopa!


Nytt i träningsgarderoben

Fyndade dessa snygga träningshandskar från Better bodies på sensia förra veckan, otroligt lätta och ger ett betydligt bekvämare grepp. Premiäranvände dem när jag skulle slipa väggar i lägenheten så de blev alldeles fulla i slipdamm, men imorse fick de användas till sitt riktiga syfte på morgonens rygg/triceps pass. Tyckte marklyften blev betydligt skönare och kunde lasta på betydligt mer än vanligt.(Får så ont i händerna vanligtvis haha..) Tips!

Effektiv måndagsmorgon

Godmorgon! Idag bjuder dagen på plusgrader och strålande sol, passade även på att damma av vårjackan dagen till ära. Idag började jag klockan 10, men vaknade som vanligt när Arvid for till jobbet 06:40. Före skolan har jag hunnit med att stöka undan, vika tvätt, bädda och övningssköra. Vi tog en tur till färgaffären och hämtade tapeterna till vardaggsrummet som blir första rummet på tur. Igår beställde jag även tapeterna till köket och fondväggen till Levis rum! 
När vi var på färgaffären så försvann Levi ur mitt synfält för kanske 10 sekunder, ropade och började söka runt i butiken och hittar honom bakom disken där de blandar färg, med fingrarna i slaskhinken med färg..
 
Går skola till 15:15 sedan blir det lägenhetsfix hela kvällen.

vinterfest

Snygging♥
 
Fredagskvällen spenderades på pingstkyrkans vinterfest, där vi lyssnade på när barnkörerna sjöng och körde med bilar i lekrummet. Levi avslutade kvällen på topp med att välta ut en skurhink över sig själv och golvet, och medans jag snabbt och smidigt skulle byta kläder på honom så passar han på att kissa i mitt knä så fort blöjan åkte av, något han inte gjort på jääättelänge. Kom hem och möttes av middagsdisken och nu har vi äntligen landat i soffan för lite fredagsmys och senaste avsnittet av världens bästa serie Blacklist. Kramar!

Fredagsfys sen fredagsmys

Idag har dessa små stickor fått sog en redig omgång, laddade med skolmaten som var plättar, sylt och grädde och sedan var det bara att köra, upplägget blev squats, lunges i smith, leg extender, calves extention, glute kicks och glute lifts med vikt. Ville krypa ned för trapporna när jag skulle tillbaka för att benen inte ville bära mig längre haha.. 

Igår fick vi lägenheten och helgens mål är att beställa hem tapeter till de rum som ska tapetseras om(de flesta) så det är en hel del kvar innan vi slutligen flyttar in. 

Ikväll ska Arvid spela på vinterfesten och jag tänkte glassa på och göra bort lite hushållssysslor och ha fredagsmys med Levi. Trevlig helg!


RSS 2.0