Fredag-Lördag-Söndag


Dagarna rusar förbi, överlevde mördardagen med två prov sedan fick även jag ett välförtjänt lov. For på badet med en överlycklig och vild Levi och senare for vi till min syster för middag/discodans och förlovningsfika, väldigt mysigt! Idag har jag jobbar 7-16 och imorgon har jag söndagsskola sedan väntar jobb 12-21! SEN, då tar jag sportlov resten av veckan!

"Kan själv"

Här har ni på bild lilla Mr kan själv i egen hög person. Just nu är Levi inne i en fas då allt ska göras själv, allt från att ta på kläder till att hälla upp mjölk och på bilden klättra upp i bilstolen. Som förälder står jag förvånat bredvid, van att göra allt av bara farten så ska denna lilla individ plötsligt bli självständig. Så lär han sig bara mer och mer och växer som person för varje dag. Han har i veckan börjat återberätta hur hans dagar på förskolan ser ut också, otroligt roligt att höra när han uttrycker alla tankar och intryck som passerar i hans lilla huvud. Vår lilla kille börjar bli stor, och vi spricker av stolthet för varje litet framsteg du gör!


Torsdag

Såhär såg min gårdag ut och likaså kommer denna dag att se ut. Imorgon vankas matteprov, första provet i matte5 . Provet är på halva boken och jag repeterar för fulla muggar. Går faktiskt bättre än förväntat sen jag ändrade inställning och bestämde mig för att jag visst kan detta bara jag försöker tillräckligt mycket, och visst är det så. Det är så mycket enklare att bestämma sig för att man inte kan och ge upp istället för att ta tjuren vid hornen. 

Annars så lägger jag undan telefon och surfplattan, sätter mig vid skrivbordet och laddar upp med lite snacks och sätter igång. 

Efter morgondagens prov väntar ett efterlängtat sportlov! Firar in det med att åka på badhuset med Levi direkt efter förskolan.


MåndagslyxMin måndagskväll spenderades i frisörstolen där syrran fick göra sin grej. Påbörjade resan mot ljusare tider med slingning i hela håret och sedan en intensivtoning i botten. Som vanligt supernöjd och känns fantastiskt fräscht med nyfärgat hår! 

Fick huvudvärk på resan hem så har tagit alvedon och slukat en halv burk glass nu innan jag intar sängläge. Hoppas jag slipper den när jag vaknar imorgon!

Fredag

Det är jag och kaffekoppen idag, Levi har varit uppe och varit otröstlig två gånger inatt. Det är inte första gången så börjar misstänka nattskräck, man känner sig så hjälplös när man inget kan göra. 

Helgen bjuder på jobbhelg och barnvälsignelse för mosters minsta hjärta. Hoppas på fint vårväder så vi kan vara ute så mycket som möjligt också!

My person


Fick finaste armbandet av min bästa vän i försenad födelsedagspresent/julklapp. Alla Grey's fans som läser min blogg förstår innebörden i de väl valda orden på det. Blev så glad, att jag får ha henne som vän, och att jag har stans finaste armband runt min arm.


Grön supersmoothie

 
En favorit igenom vinterns alla förkylningar, och även perfekt till frukosten eller kvällsplugget.
 
1-2 dl frusen mango
1 näve babyspenat
Lite riven ingefära
 
Mixa och avnjut!
 

RSS 2.0