Loppistomtar

Fyndade dessa små söta tomar ikväll på loppisen på stan, de blir perfekta till  våran steghylla i hallen nu i Juletid.

Puss på Levi

Nästan varje gång Levi stannar till framför spegeln så pussas och gosar med sin egen spegelbild, hur sött som helst!

Oändligt tacksam


När allt annat blir för mycket på samma gång och presationsångesten lämnar mig sömnlös om kvällen, så kan jag alltid lugna mig med att det bästa och viktigaste har jag redan fått. Jag har världens finaste familj som väntar när jag kommer hem, och för det är jag föralltid oändligt tacksam.

Interior wishlist

 
 
 Kuddar från Isaform, stol från Ikea, hylla från String och glas från Lagerhaus.

Nytt till Levi

 
 
En mössa i modellen ovan är nästan ett måste vintertid här uppe i landet, vi hade en likadan förra vintern och den var verkligen super, håller både värmen på huvudet, öronen, runt ansiktet och även ned mot nacke och hals.
Oanvända kuomaskor fyndade jag på en köp och sälj sida för endast 200 kr. Kap!
 
 
 
 

2 år

Igår hade jag och Arvid 2 års dag och hade en mysig barnfri helg i helgen.
Började på fredagkväll med middag i Luleå (huur gott som helst!) och sedan såg vi catching fire på bio.
Somnade sedan trångt i vardagsrumssoffan brevid en sprakande brasa i mockis.
Dagens efter var vi ute, fikade, körde skoter, och umgicks på isen tillsammans med halva byn.
På söndag fick vi äntligen återförenas med våran glada kille, och på kvällen så kom min syster med familj på middag. Sist så bakade jag både lussebullar och vanliga bullar, så nu finns det fika så det räcker och blir över ifall vi får besök på vältvägen!

Torsdag


Dagens verkstad:
Rockat på ensambeln
Avverkat ett ryggpass som avslutades med core.
Räknat matte och haft redovisning i svenska.
Kommit hem till en glad och busig kille.
Blivit bjuden på käk hos svärmor.
Försökt planera den kommande helgen. (Vi har två-årsdag och barnfri helg, hur ska man sysselsätta sig en hel helg utan lilleman?)
Och slutligen åkt tillbaka till gymmet för att ta ut den sista orken på ett bodypump pass, och sedan städat.

Känner mig väldigt produktiv! Nu är det hög tid för sängläge. Imorgon ska jag även hämta ut min efterlängtade telefon. Kan inte bli annat än super!


Alla förtjänar en sån som du

Fredag och veckan har sprungit förbi, inledde dagen med fysiklektion och ökad ångest inför kommande nationella, sedan en lektion svenska, lunch och övningkörning. Efter 5 minuter i trafiken och motorstopp mitt på vägen blev det för mycket. Svängde av på en parkering och grät en skvätt, känner verkligen att dygnet har för få timmar just nu. Jag går linjen med mest och tyngst plugg, försöker ta körkortet, vill komma i bättre form, vara egagerad i barn och ungdomsverksamhet samtidigt som jag helst av allt vill hinna umgås med mitt eget barn de få timmarna som är kvar av dagen när skolan är slut. Får panik av att inte hinna med allt jag vill.

Efter skolan åt vi hambugare, sedan for Arvid på övning och jag och Levi hade världens mysigaste kväll med bubbelbad, majskroksfrossa, lek och bus enda till han tillsist somnade i min famn.

När Arvid kom hem var det bara för att vända och styra mot affären, han kom hem med ben and jerrys och annat gott och det kunde verkligen inte passat bättre. Alla förtjänar en kille som enkomt far och köper glass efter en riktigt dålig dag.(Och när det är fel vecka på månaden hehe...) 

Nu ska gubben se fotboll och jag ska se lite Greys innan jag tar ikapp lite läsning. Ha en fin fredagskväll!

Mina favoriter. Älskar er min fina familj❤️

torsdag

Sov liite för länge i morse då det var alldeles för mysigt att ligga kvar och dra sig med mina pojkar i storsängen, vilket resulterade att jag kom till skolan i morgonfrilla och gårdagens smink, har med andra ord inte riktigt känt mig som en 10-poängare idag hehe. Efter första lektionen for jag ut och körde och det gick faktiskt över förväntan bra. Hann med att pussa på mina syskonbarn på lunchen och nu ska jag bara ta mig igenom två lektioner innan det är dags att bege sig till gymmet och göra lite nytta. 
 
Måste bli bättre på att ta tag i lite plugg hemma också, matte, fysik och en engelskabok står på kvällens do-to.

tisdag

 
Kommer till skolan för att inse att läraren är borta och att jag inte börjar förrens 13:50..
Har allt skoljobb hemma så lyxar till det med lite Greys innan jag väntar på att Arvid och Levi ska plocka upp mig.
Idag står badhuset på schemat, Levis favorit! 
 

Leo's lekland

Under höstlovet tog vi en tripp till Leos lekland och hängde där en förmiddag: Favoriten var helt klart bollhavet, ett helt hav av bollar var en riktig dream come true för lilleman. När han blir större kommer det bli roligare och roligare att åka dit, då han kan börja klättra och greja själv lite mer. Det var helt klart inte sista gången vi åker dit!

Torsdag

Krigade igenom ett mage/rygg pass på förmiddagen med Gloria och sitter nu på skolan och inväntar sista lektionen för dagen, efter skolan ska vi direkt till kyrkan för komp och sångrep, missa inte lovsångskvällen på lördag, kommer bli grymt!!

I övrigt så fyller jag 18 om cirkus en månad och är redan spyless på faser och körkortsplugg, kommer få detta körkort när jag är typ 50 bast.

tisdag

God förmiddag från mitt vackra vinterland. Inatt snöade det 15 centimeter och det är mer än välkommet, har varit så mörkt senaste veckorna. Idag har jag haft 4 timmars hål, två spenderades på gymmet, sedan hann jag med att  städa och babbla bort två timmar till hos Maggan. Riktigt mysig förmiddag! Nu väntar en historialektion innan jag får åka hem och busa med mina grabbar. 

RSS 2.0