fjällen

 
 
 
Inledde påsklovet med underbara dagar med fina människor i Vouggatjålme. Spenderade hela dagarna ute och på skotern och hade det fantastiskt bra, Levi premiärtolkade även med boben efter skotern. Nu när vi kommit hem har vi packat ned alla vintergrejor och ställt undan skotern för iår, men det blir defintivt fler fjällsemestrar för famljen Lindsköld/Nilsson framöver. 
 

Fint från småfolk
Lunch och foodprep


Dagens lunch bestod av kycklig, kokt brockoli, ett ägg och en vitlök och örtdressing gjord på lättkvarg. Till det drack jag funlight sötad med stevia och jösses vad god den är! Smakar som att dricka piggelin och innehåller inga kalorier, hinkar litervis med gott samvete hehe. Dethär blev även dagens middag då jag snörde ihop en fläskfilepasta åt grabbarna, blir en högre växel med både kost och träning framöver. 

Har redan förberett luncher för veckan som kommer, utnyttjar skolans salladsbuffé och tar bara med en burk tomfisk och ett kokt ägg, simple as that.

Smoothiemellis
Blev smoothiemellisbidag efter eftermiddagsluren. Levis innehöll 1dl fil, en liten(ekologisk) banan och en näve hallon och min innehöll kvarg, hallon och lite vatten för konsistensen. Efter mellis hämtar vi tvätten i tvättstugan och drar vi ner på stan för lite ärenden. 

Passar på att ursäkta för frånvaron, i måndags kom magsjukan som ett brev på posten så vi har lagt all energi på att bli friska igen.

RSS 2.0