tisdag

 
 
Började med att skriva måndag som rubrik när jag kom på mig själv med att det var tisdag, dagarna flyger iväg!
På morgonen hade vi engelskaredovisning och efteråt kändes det som att en sten lättades från mina axlar, nu börjar lugnet komma tillbaka och det börjar kännas att det snart är lov. Efter engelskan bar det av till sensa för mer vikt på axlarna och benpass, gick skakig och nöjd därifrån och fikade sedan hos Arvids mormor och morfar.
 
Har en lektion kvar, sedan bär det av hemmåt och ikväll väntar HOME hos Elvira, blir mysigt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luleå shopping

Under en timme i Luleå hann jag hitta det på bilderna ovan, ett par leopardtights och en dymo junior. Riktigt effektivt gjort måste jag säga. Tröjorna är har jag suktat efter, tycker de är hur fina som helst. 

Vinterjackan har jag spanat på åt Levi länge men inte slagit till, den är mer marinblå i verkligheten och ser ut som en liten fjällräven. Dessutom är den lika lurvig och mysig på insidan som det som skymtar i luvan! Kommer bli perfekt nu i vinter vid de tillfällen då overallen känns för mycket. 

Veckans wantsMatta till hallen, stringhylla till Levis rum och ett tyg som skulle bli den finaste gardinen till hans rum också, såå sugen!

bilmatta

Klickade hem denna bilmatta idag till Levis rum, dels var vi i behov av en matta och sedan passar det utmärkt till våran biltokiga kille.
Arvid hade en bilmatta när han var liten som han älskade, så han ville att Levi också skulle få ha en.

tisdag

Tog en hemmadag idag för att komepensera för gårdagen. Kom hem med världens skolångest och gjorde inte mycket under kvällen. Inte alls över plugget, det rullar på bra, utan mera gymnasiet, jag hade glömt hur det var, när allt kretsar kring hur man ser ut, vem som var på vilken fest och hur ytligt allting är. Känns så omotiverat att vara i skolan när jag missar massor av tid med Levi, drömmen skulle seriöst vara hemskolning...
 
Nog om det! Sitter i skrivande stund och färdigställer veckans arbeten, svenskan är klar och nu står lite engelska på tur. Ha en fortsatt bra tisdag! Puss.

Rebecca + innebandy = stukade fotleder


 På idrotten händer det igen, klarar inte ens innebandy på den nivån för att jag inte kan låta bli att ta i det där lilla extra, det är ju så roligt! Detta var ett av skälen till att jag slutade spela, för att jag stukar fotlederna så lätt, och det är inte det lättaste att ta hand om en ettåring med stukad fotled.Tur jag har världens bästa pojkvän, vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom.

Ikväll kommer min syster med familj, ska bjuda på käk sedan blir det nog fredagsmys framför en film, kommer nog inte kunna göra så mycket mer heller...

"Nya" köksstolar

Före:
 
 
Efter: 
 
Fick hjälp av Emma och Simon att klä om våra kökssolar, efter att ha haft vita överdrag i ett och ett halvt år såg stolarna ut som skit, som tur var kom inga fläckar med på före bilden haha, men det var riktigt illa! Nu bytte vi till ett randigt och dessutom halvvaxat tyg, så det ska vara näst intill omöjligt att få fläckar på. Perfekt när man har småbarn, och vuxna som dräller. Dessutom passade det in så snyggt i vårat kök. Får fota någongång då det är nystädad och någorlunda ljust ute.
 
 
 

Levi 1 år

I helgen fyllde våran kille ett år! Hela helgen blev kalas, på fredagen(dagen d) åt vi hos svärmor och firade med familjen. På lördagen var det storkalas, hela släkten och massor av vänner var där för att fira våran kille.
Vi är så tacksamma för alla hälsningar och all uppvakning kring Levis 1 års dag. Ni är guld!

Onsdag


Möttes av en febrig liten kille idag då jag kom hem från skolan, idag har han tagit ett års sprutorna och är bara ledsen och har ont i benen. Stackars liten, håller på att göra bananpankakor åt oss och sedan kommer resten av kvällen bestå av mys mys och mera mys med ledsen kille, väntar oss en orolig natt också.

-

 

Spa kväll

Levi sover och Arvid är och spelar innebandy, så då passade jag på för första gången på länge att ha spa kväll och njöt av egentiden. I ettan hade jag en söndagstradition att pyssla om sig själv men har blivit sämre på senare tid. Nu sitter jag i soffan och ska måla naglarna medan jag kollar några avsnitt av Greys.

TorsdagÄr så sugen på att blogga men tiden räcker inte riktigt till. Har spenderat hela eftermiddagen i köket och bakat till helgens kalas, fattar inte att det redan gått ett år sedan våran kille kom till världen.

Blev bjuden på mat hos svärmor och kom på att för exakt ett år sedan satt vi och åt vid samma bord men då fick jag avbryta varannan minut för värk...

Ska ta tidig kväll ikväll men har lovat mig själv att ta tag i lite historiaplugg innan läggdax.

Levis stockholmsshopping

 Det blev inte så mycket shopping för någons del i huvudstaden utan mest pengar gick till typ.. mat haha.
Fick iallafall med oss två superfina mössor och varma sockar från helly hansen, och självklart två tröjor från Zara.
Ville inte heller köpa för mycket då han fyller år om två dagar.(!!)

RSS 2.0