Vackerbarn

Älskar dig oändligt! Världens finaste unge.


Win

I onsdags gjorde jag en mycket positiv upptäckt, 20 dagar efter förlossningen kommer jag i mina före graviditeten jeans! Score!!


Måndag

Idag har vi tagit en sovmorgon till 10, slappat och sedan tagit en powerwalk till bvc. Där hade Levi kisskalas, först kissade han på ned skötbädden och över hela sig, sedan på vågen när han skulle vägas, och sedan i pappas händer medan han skulle bära han från vågen tillbaks till bädden så det blev en redig pöl på golvet. Lite pinsamt men samtidigt hysteriskt roligt, det var verkligen överallt!! Nu ligger han och sussar sött i min famn och jag fascineras än en gång över hur man kan lukta så gott!! Fyller mina lungor om och om igen med hans ljuvliga doft som är en blandning av mys, kärlek, socker och fluffiga moln, får aldrig nog!!


Hjärtat

Älskar mina dagar! Bara en massa mys med mitt hjärta. Idag slipas golven för fullt så vi har flyttat ned till svärmor över dagen, så dagens verkstad har varit en promenad sen har vi nu intagit soffläge och har inga planer på att ändra på det på hela dan!


19 oktober

Idag är en dag som varit speciell för mig och Arvid sen 7 juni. En dag som vi längtat efter och varit så förväntansfulla inför. Jag har räknat ned dagarna till denna dag och varje gång jag hört datumet nämnas har det gått ett pirr igenom kroppen. Idag var våran prins beräknad att komma. Kan utan tvekan säga att denna dag överträffat alla förväntningar, har fått rå om våran kille hela dagen och så har det varit i femton dar nu. Jag kunde inte vara gladare över att redan ha honom här, är så tacksam att han kom då han kom och att allt gått bra!


Mitt lilla matvrak

Levi är så fruktansvärt söt efter han har ätit! Han äter alltid för fort och mycket så när han är klar ligger han helt utmattad i min famn och ser ut som på bilden nedan! Älskar när han tippar bak nacken och visar upp sin skrynkliga lilla hals som vanligtvis gömmer sig bakom en välgödd haka😊 gullegris!


Ursäkta frånvaron!

Har varit lite frånvarande här på sistone, har haft fullt upp med att föda barn och ta hand om våran efterlängtade lille kille.
Bilder och förlossningsberättelse hittar ni HÄR!

RSS 2.0