Lyx eller budget?

 
Våren närmar sig och i mina klädtankar är den redan här, fantiserar om ett par snygga vita sneakers till Levi i vår och min första tanke var på Nikes airforce, så snubblade jag över dessa bland Zaras vårnyheter. 
Halva priset, och så är ju kardborre otroligt praktiskt med små barn utan tålamod med att knyta skorna.
Vilka skulle du/ni valt?

2015

Ni är några tappra besökare som kikar in här varje dag, och jag vet själv hur frustrerande det är när man följer en blogg och själv tänker "men uppdatera då!" Jag tycker verkligen om att blogga så tänkte försöka fortsätta, även om denna knappt lever i skrivande stund.
 
Vi har varit förkylda allihopa senaste veckan, Levi har sovit hos sin farmor och varit där på dagarna när jag och Arvid haft skola och jobb. Nu mår Levi bättre och det är jag och Arvid som insjuknat istället, typiskt.
Hoppas på att vi gjort bort att sjuka tills vabruari nu iallfall. (Februari är månaden då det statistiskt vabbas mest)
På tal om sjuka så var en lärare sjuk idag så fick sluta redan klockan 10 idag, sköönt! Sitter och gör bort lite annat skolarbete innan jag ska kila till förskolan för att hämta hem min kille som varken vill bli lämnad på morgonen eller hämtad på eftermiddagen. Nu ska jag fortsätta plugga medans lusten sitter i. Vi hörs!

RSS 2.0