kånken mini

Under hela mammaledigheten har jag använt min handväska som skötväska och bara snört ned allt som behövts i den, men nu när Arvid går på pappaledighet så känns det väl sisådär kul att springa runt med min handväska överallt. Så vi(jag) bestämde oss för att en liten kånken vore perfekt.(Och hemskt gulligt för den delen)  Samma dag som jag skulle köpa en kollade jag om det fanns någon i till salu på facebook och hittade denna! 
Helt oanvänd med lapparna kvar och allt för 250 kr, kap!
 
 
När den inte används så hänger den som prydnad på garderoberna i Levis rum, den är ju söt som en liten karamell.

4 från i sommar

 
 

Min favoritbild på min bättre hälft, du ger mig massor av fjärilar i magen och ingen gör mig så glad som du. Älskar dig!

Bullbak

Fick ett ryck och drog igång ett bullbak på kvällskvisten. Premiär för mig och måste säga att dom blev riktigt goda! Bakade med kesella och använde sirap istället för socker.


Första skoldagen

Första skoldagen kunde inte gått bättre! Först började vi 10, fick lite information om vad som komma skall, sedan slutade vi strax efter 11. Sedan gick jag till syon för att ändra lite i mitt program. Bytte ut kemi mot ensamble och kommer få läsa matte 4 nu i tvåan. Är så sjukt glad och nöjd att det gick att ordna precis som jag ville!

Efter skolan kom jag hem till en liten kille som var på toppenhumör. Senare kom Gloria och vi fikade och pratade och hade det trevligt. Nu efter middagen har jag landat i sängen med senaste numret av härligt hemma (Tips! Jättebra inredningstidning för endast 15kr) och har inga intentioner på att flytta mig härifrån än på ett tag.


mitt hjärta

 
Imorgon börjar verkligheten om och min bubbla spricker. Det är självklart jobbigast i början när man ska vänja sig men det känns lite som att hjärtat långsamt slits ut. Vill ju bara spendera mina dagar med dig, men det här är för våran skull, och skulle aldrig välja bort skolan. Nu blir det till att bita i det sura äpplet på riktigt. 
 

Veckan som varit

Har haft lite panik hela veckan över att det är sista mammledighetsveckan, så har spenderat så mycket tid som möjligt med lilleman och dessutom brottats med en jobbig förkylning som vägrar gå bort. Man ska ju svälta en magsjuka och göda en förkylning och det är precis vad jag gjort, har försökt äta mig frisk och haft träningsstop hela veckan, börjar bli ordentligt rastlös...

Idag hade vi en mardrömsdag, kort och gott fick vi punktering mitt i skogen utan någon domkraft till hands, men efter hjälp av några stuggrannar tog vi oss tillbaks och firade med thaimat tills vi sprack.

Nu ska jag gå och lägga mig emellan mina två grabbar. Imorgon vankas kyrkan och sedan kalas!


photoshoot

 
I slutet av maj så hade vi turen att få bli fotade i studio av bästa Gabbi, har helt glömt bort visa bilderna men bättre sent än aldrig. Är så sjuukt nöjd med resultatet, dom blev verkligen superfina trots att vi hade en misssövd kille. 

Dagens fynd

Fyndade en lära-gå-vagn på veckans allehanda idag, så nu går det undan här hemma och vi har en kille som är sjukt nöjd med att han kan gå omkring!


fitnessguru

Hämtade ut paket från fitnessguru idag på posten innehållandes det på bilderna! Har inte testat något proteinoulver/kosttillskott tidigare så detta blir spännande, först ut blir att baka chokladbollar!


Back to school

För att det ska kännas lite kul att börja om skolan så shoppade jag en massa nya nödvändiga skolgrejer igår. Bland annat ett multiblock som är som flera anteckningsblock i ett, perfekt att bara ha ett block att hålla reda på, och en superfin väska som kommer rymma hela skåpet om så behövs.


Mobilinlägg

Sitter på bussen påväg hem nu efter att ha fikat och skvallrat med tjejerna. Kramade Izze extra hårt då hon flyttar till Umeå för att plugga medan vi andra blir kvar här.

Efteråt for jag och Sandra på svettigaste bodypump passet på länge, det bara rann började bli pölar på golvet där vi stod! Var helt skakig i benen efteråt och gick därifrån med en nöjd känsla i kroppen.


Snabb update

Vi är hemma!! Har varit på vift två veckor och därefter bosatt oss i stugan tre veckor, har haft det jättebra men det var jätteskönt att komma hem och sova i våran egen säng.

Idag har vi haft finbesök av Mathilda och hennes lille Herman och vi har pratat och myst på. Nu sitter jag i soffan och laddar in för kvällens pass, spinning följt av ben står på schemat!

De två översta bilderna är på Levi imorse, han var på världens toppenhumör och stod och gungade och skrattade vid sängkanten, sen kröp han iväg och kom tillbaka med mina pyjamasshorts på huvudet ännu gladare och med massa bus i blicken, älskade busfrö!


RSS 2.0