Hej från RhodosLite levnadstecken här ifrån Rhodos. Vi har det bra, sover för lite äter för mycket, dansar på nätterna och solar på dagarna. Morgonrundan längst strandpromenaden har blivit tradition och jag skulle kunna spendera timmar på att vandra bland alla vackra smågator här. Idag har vi mulet, så vi passar på att vila upp oss och utforska staden lite till. Ska försöka bli bättre på små uppdateringar. Men internet här är inte det bästa..

Levis sommarskor

Foppatofflor till vår kansjälv kille och sandaler för mammans skull hehe! Båda dessa till priset av vad ett par Foppa skulle ha kostat i butik i Sverige eller ett halvt par Kavatsandaler. Dessutom fri frakt och snabb leverans till dörren. Ni hittar dem på next!

Dessa skor varvat med sneakers och stövlar de regniga dagarna, nu är vi redo för sommarvärme!


Årets första mil

 Igår vågade jag ta ut svängarna och ge mig på årets första mil, trots att knäna är ömma som stryk idag kan jag inte låta bli att längta till nästa gång. Har bara sprungit kortare rundor på 4-5km hittills i år så tycker det är lite knepigt att veta hur mycket man vågar ta i på det dubbla avståndet. Målet är att komma under 6min/km iallafall vilket inte alls är långt bort:)

Idag jobbar jag denna gråa regniga dag, känns fint med en söndagslön på en vanlig torsdag också hehe! Ikväll blir det träning och plugg, måste ta tag i det sista av skolan som är kvar nu då det bara är 10(!!) dagar kvar till Rhodos.


Måndag


Vi börjar våra måndagar på bästa tänkbara sätt, med sovmorgon. Efter frukosten blir det bus och mys i sängen minst en halvtimme till. Spelade in en film som jag kan se på varje morgon när jag är i Rhodos "God morgon mamma, jag älskar dig *slängpuss*" kommer längta ihjäl mig efter den lilla människan när jag är borta. 

Annars då. Idag sa Levi till för första gången själv att han ville kissa på pottan, framsteg som bådar gott inför sommaren då vi går all in på potträningen. Har så mycket i skolan nu, ska under morgondagen göra bort den sista inlämningsuppgiften så är det "bara" prov och redovisningar kvar sen.

Dagens morsa


Vårkänslor när vita kappan får komma fram. Har varit skolös större delen av dagen också då jag har skavsår på BÅDA fötterna.. Ikväll vankas vårfest på kyrkan sedan står dörren till Noahs öppen för den som vill fram till 00:00.

Iced protein latte

Efter en ofrivillig sen kväll igår blev denna extra välbehövlig imorse efter morgonpromenaden. Hur god som helst och ett hett tips till er som vill göra kaffedrinken lite nyttigare.

För en portion använder jag:
1,5dl mjölk 
1 dl kallt kaffe
Is
En skopa proteinpulver(jag hade choklad)
Några droppar stevia(valfritt)

Mixa detta till en jämn isig dryck och njut. Nu är jag redo att ta mig an veckans sista dag innan helgen!

Ny bikini


Om ynka 17 dagar så åker jag med min klass till Rhodos på studentresa. Känns så overkligt, och snart.
Har som en personlig tradition att köpa en ny bikini varje år och iår blev det denna. 125 kr från Aliexpress kändes som hittat, nu fattas bara en snygg bränna till!
 

 
 
 

Gravid..?

Något som är jobbigt med att fått barn(inbillar mig att det blir extra då det var oplanerat) är att ha koll på alla graviditetssymptom. Direkt jag kissar mer än vanligt, brösten ömmar eller då jag är lite svullen så poppar tankarna upp i bakhuvudet. Tänk om? Det kan väl inte vara? Och får lugna mig gång på gång. 
Efter Levi så förbrukade jag säkert ett test i månaden för att vara på den säkra sidan. Inbilliade mig hela tiden med en klump i halsen. Och det är fortfarande med lite halv panik som tankarna dyker upp i samband med minsta lilla hint som kan kopplas till en graviditet. Längtar till en graviditet som inte är lika oplanerad, som blir mer på våra villkor, med mer erfarenhet i bagaget och en annan trygghet som par, familj och ekonomiskt.
 
Som jag känner nu kommer det nog dröja några år till nästa. Finns så mycket jag vill hinna göra, Levi har sedan födseln fått hänga med lite överallt, det har aldrig varit något hinder. Med två känns det som om situationen blir ännu lite svårare. Vill hinna plugga, bli med hus och resa litegrann innan nästa. Och det känns faktiskt väldigt skönt att ha släppt den där syskonpressen, att fyra är max, skaffa tätt så att de får utbyte av varandra. Hade vi varit några år äldre, och i en annan sits än nu så kanske vi hade börjat fundera på syskon, då Levi fått vår fulla uppmärksamhet i 2,5 års tid. Men som det är nu har jag inte bråttom alls. Att vara gravid var dock det häftigaste jag varit med om, så det ska bli spännande den dagen vi får uppleva det igen! 

RSS 2.0