earrings

 Förra veckan hade bästa storasyster hade skickat en uppmuntran i form av örhängerna på bilden ovan.
Har på senare tid blivit sugen på ringar i öronen igen så det kunde inte komma mer lämpligt. Tack fina du!♥

skärtorsdag

Att försöka ta kort på hela familjen med mobilen är inte det enklaste haha...
 
Nu äntligen är vi friska, förhoppningsvis på riktigt denna gång. Det var över redan igår men det blev endå en göra-ingenting-dag.
Så idag har vi kompenserat för det med städning av hela lägenheten och resten av tiden spenderades ute i solen.
I helgen är det långhelg och Arvid är ledig både fredag och måndag, vi kommer mest ta det lugnt, och vara ute om vädret tillåter!

magsjuka

Igår kaskadkräktes Levi flera gånger och bajsade konstigt, vi tänkte att det var magsjuka men spekulerade inte mer kring det, men idag kom Arvid hem tidigare från jobbet och kräktes så då fick vi det bekräftat, vi har fått magsjuka här hemma. Och eftersom att alla pussar på Levi så är vi alla i riskzonen och inväntar bara att det ska bryta ut. Som tur var så blev det inte värre för Levi, när små barn får magsjuka kan de ibland behöva läggas in på sjukhus. Är det inte förkylning så är det magsjuka, glad påsk!

Idag har Levi mått bättre och varit på sånt här glatt humör!


påskris

Påsken kom till vältvägen också, är inte jätte på att påskpynta då påsken är över lika fort igen, men litegrann iallfall.
 

äntligen frisk

 
Inatt har Levi sovit exemplariskt bra, han kräktes ned halva sängen vid tolv, då steg jag upp och gav han gröt sedan sov han till 5(!!) har inte haft en sådan lång sammanhängande sömn sedan han föddes, hoppas detta fortsätter.
 
Nu har han somnat om och jag har hunnit äta frukost i lugn och ro, det är så skönt att ha en stund för sig själv, speciellt på morgonen. Men nu är jag bara rastlös och väntar på att Levi ska vakna.
Senare idag står träning på schemat, var alldeles för länge sen sist så det ska bli toppen, och när Arvid kommer hem bär det av till Luleå för ännu mera shopping till lägenheten. Nu börjar vi få allt i ordning och det känns mer och mer som "vårat".

första internetshoppingen

I torsdags bröt jag shoppingförbudet med min alldeles första hm beställning!
Dock bara grejer till lägenheten, kändes endå fränt att kunna beställa själv, kände mig äldre då än då jag blev mamma haha.
Efter den shoppingen fortsatte fredagen i samma spår och det fick bli lite nya tillskott i garderoben.
Måste dock tillägga att jag var den som klarade mig längst på förbudet haha, illa flickor! 
 
 

Mobilinlägg

Ligger och myser med Levi i nya soffan som Arvid hämtade förra veckan, så skönt att kunna ligga och be ut sig hur man vill i jämförelse med 2-sits soffan vi hade tidigare. Har som grädde på moset dragit på mig en förkylning så idag har det inte varit mycket liv i luckan för vår del.


Betty & Levi

Vackraste barnen, är så glad att Levi kommer få växa upp med en så jämngammal kusin,det skiljer bara två månader mellan dem.

Mobilinlägg

Levi sover skönt i vagnen och här hemma har vi skottat fram altanen och ligger och i varsin solstol i vårsolen!


fredagsmys

Idag har vi fredagsmys i var sin onepiece. Har hunnit med en promenad i solen och lunch hos bästa Nybergs också.
Ikväll tränar jag innebandy sen fortsätter vi kvällen i samma anda som förmiddagen, bara massa mys!

glädjebesked

Levi hade gått upp bra med vikt och väger nu 6230g och är 65 cm lång, våran duktiga kille!
Det firar vi med en skål glass och en långpromenad i det soliga vädret.

torsdagsångest

Imorgon väntar babymassage och sedan bvc besök för viktkontroll och vaccination. Det vrider i magen bara av att tänka på det. Vägde han själv förra veckan och då hade han gått ned... Men han är så pigg, nöjd och utvecklas som han ska så det blir bara ett stressmoment att de fokuserar så mycket på att vikten inte hänger med riktigt. För att inte tala om vaccinationen, efter förra gången så är jag verkligen sjukt osugen på att gå igenom det igen. Att hålla fast honom fastän han gråter och skriker för att han har ont skär i mammahjärtat. Men samtidigt är det fantastiskt att han får vaccineras så han slipper bli sjuk sen. Huvva, vill bara ha morgondagen överstökad!

Här är en bild från idag tagen från min instagram, mitt hjärta, tycker om dig så mycket att jag snart exploderar!


Levi skrattar

 
Här har ni enligt mig det bästa ljudet i hela världen. Blir så varm i hjärtat av att kolla på den här filmen!
Världens gulligaste skratt!

5 månader

Igår blev Levi 5 månader! En hel hand med månader. Och nästa gång blir han ett halvår, ett helt halvt år!! Helt galet vad fort tiden går! Dom första fem månaderna har verkligen sprungit förbi, och om fem månader till börjar jag om skolan... Hoppas de kommande månaderna inte går lika fort, om jag kunde skulle jag vara hemma betydligt längre med min lilla favorit.❤


hemmafix

För några veckor sedan köpte vi en byrå i furu till hallen för 50 spänn, så förra veckan hade jag som projekt att fixa upp den och här ovan ser ni resultatet, lånade svärmors fårfäll och slängde på också, blev riktigt fint! Sen satte jag även upp lite väggdekorer vid skötbordet idag. Så nu finns det lite fler roliga saker att titta på när vi byter blöja.

weekend

 
 
I fredags var vi ute i finvädret och Levi var lagom cool i sina brillor! Sedan åkte vi till mamma och spenderade helgen där.
Där bjöds det på goda frukostar, födelsedagsfest, en massa snö och bästa sällskapet, var så roligt att hinna träffa vänner som jag inte umgåtts med sen i somras.(!!!) Helgen avslutades på bästa sätt med hämtmat.
 
Sedan har Levi börjat rulla runt massor. Nu bemästrar han både mage till rygg och rygg till mage, våran duktiga kille!
Det är inte länge kvar nu tills han kommer på hur man masar också, och då blir det inte en lugn stund!

mosterbesök

I veckan har vi haft besök av min storasyster, mycket trevligt och var allt för länge sedan.
Efter jag sett den här bilden slog det mig hur mycket Levi har vuxit,han har ju blivit värsta storkillen!

RSS 2.0