Nytt år nya mål


Har så mycket roligt på gång nu till våren/det nya året, ser verkligen fram emot det som komma skall!

- Nästa helg ska jag ta skoterkort.
- Jag och Ebba har (äntligen) satt upp ett mål, att ta körkortet innan sportlovet, alltså om 7 veckor!! Nu kör vi!
- Sedan kommer flytten 20 februari, har mest bara tapetsering och inredning på hjärnan.
- Levi skolas in på förskolan i mars, spännande, men är säker på att det kommer gå kanon bra. 
-Han är dessutom mitt i ett storleksbyte nu och går från strl 80-86, våran storkille! 86 är sista "bebisstorleken" på många klädkedjor och även första storleken på pojkandelningen, våran kille börjar bli stor! Så ska bli kul att förnya hans garderob med lite nytt också. (Blir mest mjuka dagis och lekvänliga kläder)
- Har även sökt extrajobb lite överallt, inväntar utdrag från belastningsregistret så jag kan börja vicka lite inom vården också.
- Fjällen är bokat! I påsk spenderar vi en  vecka i Vouggatjolme tillsammans med min syster med familj, min svågers syster med familj ochin svågers föräldrar. En vecka med sol skoter och ta det lungt kan inte komma mer lägligt!
- Imorgon ska jag strukturera upp träningen också, inför våren blir det betydligt mer kondition på schemat, men inte mindre styrke för det, ser fram emot kommande resultat och prövningar där med. 
- Och skolan ska bara bli skönt att bli klar med haha..

Så våren 2014, bring it on!

Torsdag


Det är helt okej och supermysigt att spendera förmiddagen med att titta på bamse i storsängen när det är -20 ute. Har sovmorgon till 12:10 och sedan två lektioner innan jag får åka hem till lillhjärtat igen.

2 lyckobeked

Min fin familj♥ bild från julafton.
 
Jag har två väldigt roliga besked att dela med mig av! 
För det första har Levi fått dagisplats!! Vi vet inte exakt datum än men mest troligt från och med 1 mars.
Det är på kyrkans förskola fröet, en friförskola som har samma värderingar som vi och där vi dessutom känner personalen, känns väldigt tryggt och superbra!
 
För det andra så har vi fått tag på en lägenhet! En trea i samma område där förskolan ligger som blir våran 17 februari, vi skriver kontrakt i slutet av den här veckan. Nära till förskola, affär, vårdcentral, busshållplats och bara en kilometer från stan. Huset är privatägd och det bor massor av andra barnfamiljer där också. Känns helt sjukt och alldeles för bra för att vara sant, nu börjar det på riktigt!

julafton

Vi hade världens mysigaste julafton hos Arvids kusiner, massor av god mat och ännu bättre sällskap gör det omöjligt att bli annat än toppen. Det var extra kul att se om Levi skulle reagera på tomten i år, och han var lite vaksam, men vågade endå hälsa och känna på honom hehe.
Tusen tack till alla inblandade för en fantastisk fin jul!

Den perfekta skinnjackanMitt enda reafynd nu under mellandagarna, idag kom denna skinnpaj i ett paket hemlevererat. Den är i mina ögon helt perfekt, älskar quiltat och att dragkedjorna är i guld! 

Två superbra saker med att beställa från Zara är den otroligt korta leveranstiden 1-2 dagar, och att man får paketet direkt hemlevererat till dörren.

RSS 2.0