smoothies

Något som intas flitigt av mig under dessa varmare tider är smoothies, som frukost, efter träning eller när som helst egentligen. Och det finns väl ungefär 100 olika sätt och recept, men jag tänkte dela med mig av mitt.
 
Jag brukar ha en banan, ett ägg, och125g kvarg som grundrecept för att få lite extra proteiner, sedan valfri frukt/bär, ibland kan det behövas en skvätt mjölk för konsistensens skull.  På bilderna ovan har jag hallon, mango passion, och amerikanska blåbär, huur gott som helst! Ägg kanske låter lite konstigt att ha i smoothies men man känner inte ett dugg äggsmak, lovar! Tips för att få lite proteinrikare smothie utan att det påverkar smaken.

tjejmiddag

I lördags fick jag finbesök av bästa tjejerna som haft shopping dag i Luleå. Bjöd på lite käk och sedan hann vi med lite catchup, Blir extra jobbigt att bo så långt borta när man har såhär fina vänner där hemma. Love u guys♥

barnvälsignelse

Ursäkte frånvaron, hela helgen, och veckan före har varit ganska fullt upp inför Levis barnvälsignelse som ägde rum igår. Hade otroligt trevligt och hela familjen kom upp för att vara med på Levis dag.
Efteråt fikade vi med släkt och familjoch njöd av det fina vädret, Levi fick en massa fina presenter bla lektältet som syns på bilderna, det är ett "halvt" tält och kommer bli perfekt på stranden och gräsmattan i sommar.
 
Tusen tack till alla som var med och gjorde våran dag!♥

separationsångest


 
Om två veckor får alla skolbarn sommarlov, ett lov som bara swischar förbi eftersom att sommaren är kort.
Och när sommaren är slut börjar jag också skolan igen, och där kommer separationsångesten in.
Tiden har gått så fort? Jag vill inte vara utan Levi på dagarna än, han är ju fortfarande bara en bebis.
Försöker tänka att det kommer bli så mysigt för Arvid att vara hemma men honom ett tag.
Men jag vill inte!! Åhhhh....

Onsdag

Startade dagen på bästa sätt med en runda på 6 kilometer, hälften jogg/löpning och hälften intervaller. Före det fick jag vakna bredvid världens gladaste kille och så hann vi med att bada också. När jag kom hem sussade han sött i spjälsängen.

Och jag veet att detta blivit en iPhone blogg, ännu värre än iPhone 3 blogg.(en blogg med bilder som endast är tagna med iPhone 3) men jag ska försöka bättra mig, promise.


Mobilinlägg

För någon månad sen köpte vi en haglöfs bärryggsäck till sommarens äventyr. Dessa kostar nya över tusen spänn men vi köpte den för 150, KAP!
Så igår provade vi den en snabbis i mockis och han satt som en kung, jättenöjd över att komma upp till våran nivå.

Inatt sov killen på ryggen hela natten!! Chockad vaknade jag klockan fem av att han inte vaknat än, somnade om till halv sju!!(en timme senare än vanligt)Håller tummarna att det håller i sig och att han fortsätter sova hela nätterna.


shopping

 
 

onsdag

God morgon på er. Sitter i soffan tröttare än tröttast då vi har en förkyld kille som hostat halva natten.
Han är väldigt pigg i övrigt men har en hemsk rivig hosta, så både han och jag har vaknat varenda gång han hostat.
Inväntar att han ska bli trött igen, sen ska jag äta frukost, traska in till stan, städa och hämta ut paket.
 
I eftermiddag kommer en jobbarkompis till Carin som har en son som bara är några dar äldre än Levi så det blir skoj.
 Pyssla ihop resten av IKEA-grejerna ska hinnas med också, kommer bli så fiint här hemma, visar det jag köpt sen!

Mobilinlägg

Blev en spontanresa imorse så hela dagen har spenderats i bilen, Finland och Haparanda. Har hittat en massa fint till lägenheten så kunde inte vara mer nöjd. Visar bilder när jag kommer hem.

Levi kände sig som hemma när han fick befinna sig under 100 exemplar av favoritmobilen. Lyckligare och mer fascinerad kille är svårt att hitta!


måndag

Grått, gråare, måndag. Den här dagen har det inte hänt mycket, somnade om samtidigt som Levi och tog sedan en längre promenad i den friska luften. Dagens planer är att städa, förbereda middagen (grillat, mums!) och sedan rulla mot sensia för ett benpass. Mina ben är fortfarande inte återhämtade från fredagens pump men är det bendag så är det.
 
Om de hinns med tänkte jag slänga ut lite kläder här som bara tar plats i garderoben, så håll utkik!

snygg rygg

 
Bland annat tröjan ovan fick följa med hem från luleå i förrgår, världens skönaste med snyggaste ryggen!

Onsdag

God morgon! Klockan är bara kvart över nio men vi har ändå hunnit med mys, frukost, morgonpromenad och för min del morgonträning. Så nu sitter jag och intar det på bilden ovan innan jag ska hoppa i duschen. Idag står Luleå på schemat, lite shopping, hälsa på min gamla klass och sedan bjuder Sara på middag, lyx!


måndag

Tre bilder på en sittande kille, från och med förra veckan tycker  vi det räknas som han satt, då började han bli riktigt statig.
Utöver sittandet så har han fått så mycket hår! På andra bilden ser man hur de små fjunen står rakt upp.
 
 
Idag fick jag sovmorgon av min kära svärmor, hon vaknar av sig själv halv sju och då tar hon Levi på morgonen, lyx!
Sedan har vi mest busat och lekt och hunnit testa cykelstolen, det tyckte han var riktigt kul! Han gillade att han kunde se sig omkring så bra! Nu ska jag slänga i mig lite lunch och sedan invänta Emma som kommer hit och provar potentionella bröllopsskor, så kul! Ska nog även kika på lite sminkningar då hon bett mig hjälpa henne med sminket till hennes bröllop, STORT!!
Är jättenervös men det kommer nog gå bra då bröllopet inte är förrens i September, så vi har gott om tid att träna!

sommarkläder

Var på stan med svärmor igår och fick med mig en del sommarkläder till Levi.
Jeansjackan kommer bli en favorit, perfekt blåfärg med tryckknappar och små veck i armvecken, hur sött som helst!
Några klassiska kortärmade bodys och en randig skön tunn skjorta fick följa med hem också.
Åhh längtar ihjäl mig till sommarn så jag får klä han i alla fina sommarkläder!

God morgon

En liten lägesuppdatering på morgonkvisten: Plutten(som snart inte är en plutt längre, han blev sju månader igår!) tyckte det var morgon klockan fem idag, han sitter och leker i gåstolen och ser barnprogram medan jag försöker ta igen förlorad sömn i soffan.


RSS 2.0