Relationshelg

Bild från toppen

Helgen spenderades i Arjeplog på relationshelg tillsammans med 8 andra par från församlingen, började med hotellfrukost och samling, sedan ut i backen för att avslutas med middag och ännu en samling och samtal. Det talades om kommunikation, tid, konflikter och förlåtelse.

En fantastiskt givande helg på många plan, sist jag och Arvid hade en egen helg tu man hand var nog när vi gifte oss. Sedan hade vi så roligt i backen tillsammans med de andra och samlingarna var otroligt bra och givande. Vi tar med oss mycket gott från den här helgen, och nu känns batterierna uppladdade på nytt.

Idag jobbar jag ett kort pass sedan får jag äntligen hämta hem vår efterlängtade lilla kille som spenderat helgen hos farmor. 


Inredningsinspo

Bilder från instagram, @blondinbella och @74kvm

Våren närmar sig med stormsteg även här och jag blir så sugen på att fixa och boa in oss här hemma. Kudden med växttryck får gärna flytta in i vår soffa här hemma, hur fint till mässing och dessutom skulle det bli en perfekt färgklick i vårt annars svartvita vardagsrum.  Likaså de båda påsk-arrangemangen. Tänkte försöka mig på att göra påskägg med hjälp av decopage, men är långt ifrån den som man kan kalla för pysslig så det återstår att se hur det går..


RENT


Kvällen spenderades på saga för att se Musikprogrammets musikal Rent. Blev riktigt imponerad av alla medverkande, så otroligt duktiga. 5 utav 5 möjliga.

Bor du i Boden/Luleå och inte har planer för imorgon eller måndag kväll, ta er tid och se en föreställning! 

Kärt återseende

Bild från vår bröllopsdag 22/8

Hej hörrni! Det var ett tag sedan sist och nu har suget för att återuppliva denna blogg kommit igen. Kommer här dela med mig av kläder, barnkläder, inredning och renovering av vårt hus samt vardagslivet och allt vad det innebär. 

Har sedan sist blivit fru, villaägare, lämnat tonåren, Levi har blivit 3,5 år gammal och jag jobbar just nu med barnverksamheten i vår församling på 50% och som vikarie på skolor resten av tiden och trivs kanonbra med det. Välkomna att hänga med! 


Budgettips - Odd molly lookalike

Klickade precis hem denna fina för 399;- jag gillar ju odd molly's koftor men gillar denna prisklass ännu mer. Tips till er andra där ute! Ni hittar den på Halens och där finns den även i två färger till.


RSS 2.0