19:10
Två från Saras stundent i fredags, bästa du som klarat tre år på mattespets! 

Dagarna rullar på, sedan i onsdags har vi hunnit med en examen, två studenter varav en av dessa i Gällivare, sedan har Levi haft 40graders feber i tre dagar och haft humör likt en tonåring senste två. Igår började jag på allvar fundera vilka tonårsfasoner han fått för sig när han skrikandes stängde in sig själv på sitt rum, och när jag skulle följa med honom in så tryckte han bara igen dörren emot mig, är detta en försmak på vad som komma skall måntro? Och tonårsfasoner del 2 kom imorse när vi båda två sov till klockan 11(!!!!) helt galet, och har därefter varit lite småvresig hela dagen, och gjort godnatt klockan halv sju. 

Just nu har jag intagit ett horisontellt läge i soffan och tänker på allt jag skulle behöva göra ikväll. Men först en väldigt sen middag!

-

Ska vara ärlig och skriva det rakt upp och ned nu för en gångs skull, senaste veckorna har jag mått allt annat än bra och hamnat i en dålig spiral i mitt tankesätt. Jag har tusen skäl att vara lycklig men har haft svårt att vara det senaste tiden, har gjort allt av fel anledningar och struntat i det som faktiskt räknas. Nej nu blir det slut på det. Jag har bestämt mig för att gå till botten med allt och må bra, på riktigt. Härifrån och vidare.

 

balen

Åkte in till Luleå för att kika på studentbalen, Ebba gick med sin Emil och många från min gamla mattespetsklass gick också, och alla var såå fina! (Cred till Ebba som gjort sin balfrisyr på sig själv!! Helt galet!) Känns som igår vi började ettan och nu går de ut gymnasiet! Fick även träffa och krama om min gamla mentor, som tillsammans med Sara var min klippa under skoltiden då jag var gravid.
 
 

apple blossom

 
Har varit urusel på att fota sedan jag slutade vara mammaledig(Har inte ens haft någon riktig 1-års fotografering än, han är över 1½ år nu..) idag tog vi tummen ur och tog några fina sommarbilder vid äppelträden hos svärmors grannar(även våra innan vi flyttade hit) innan vi begav oss till sommaravslutningen med förskolan. 

RSS 2.0