-

Svar på kommentar

Publicerad 2012-08-22 18:49:00 i Allmänt

Vad har dina föräldrar för inställning till att du ska få ett litet barn?=) Skulle inte du kunna berätta lite om det. Och hur du berättade det för dom osv?:) 
Lycka till med allt <3

Svar: För det första, tack så mycket! 
Min mamma berättade jag för några veckor efter jag själv fått veta och bestämt mig för vad jag skulle göra. Jag och Arvid åkte till Skellefteå, där vi tidigare på dagen berättade för min storasyster och sedan på kvällen satt vi alla och såg melodifestivalen, och efteråt berättade vi för mamma då. Hon blev såklart chockad, arg, besviken dvs en "normal" föräldrareaktion. Hade förväntat mig värre faktiskt. Men jag kommer från en kristen familj så hon förstod mitt val och rådde mig inte till något annat än att behålla barnet, hon tyckte att det var synd att jag var så ung och att jag försvårade min framtid betydligt. Men med tiden så har hon tagit in det bättre och bättre och chocken har lagt sig, så nu ser hon fram emot att träffa lillgrabben nästan lika mycket som mig! 

Pappa befann sig på Teneriffa så honom tog jag över telefon, han blev också väldigt chockad men tog det bättre mycket snabbare, och lät mig veta att han fanns där oavett vad.
Sammanfattat, så har dom aldrig rått mig till något annat beslut, och stöttar mig nu till 100% och längtar båda två till att bli morföräldrar igen:)

I lillens byrålåda

Publicerad 2012-08-21 19:19:08 i Allmänt

Har rensat och sorterat bort en massa ifrån lillemans del i garderoben och såhär ser det ut nu.
Fr högra hörnet: Bodys, Mjukiskläder, byxor.
Ovanför glasslådan är nappar, i lådan sockar och tossor, följt av småskor, mössor(under gossedjuren) och pyjamasar.
Ytterkläderna hänger i en annan garderob och det som blir förstort är undan plockat.

En speciell grej som jag längtar efter är att ta på han pyjamasen på kvällen, vet inte varför men det är bara något särskilt med det...

Längtan och väntan

Publicerad 2012-08-17 14:27:29 i Allmänt

Nu börjar trädens löv ändra färg och eventuellt så faller dom ner. Jag lovade Sigge att när löven började falla från träden så kommer han få en kusin. Idag har jag rensat hans del i byrån från kläder som blir alldeles för stora i början. Det går inte ens sätta ord på hur mycket jag längtar efter våran fina pojke som ska fylla ut alla dessa kläder. Hur det kan finnas så mycket kärlek till någon man inte träffat än, och hur man kan längta med varenda millimeter av kroppen. Nu blir varenda rörelse innifrån en kärleksbekräftelse och en påminnelse om hur mycket vi längtar. På söndag är det precis två månader tills han är beräknad. Jag har vetat om honom i sju månader nu och har inte träffat honom än, men kan endå inte ens föreställa mig att mitt liv skulle se ut på ett annat sätt än vad det gör nu. Våran fantastiska lilla pojke, som vi blivit välsignade med, och kommer älska föralltid.
Snart så ses vi, och det kommer bli bättre än någonting annat.

Uppe med tuppen

Publicerad 2012-08-03 07:10:22 i Allmänt

Vaknade när Arvid for imorse, mer död än levande då jag aldrig stiger upp före klockan 10.
Av någon dum anledning bokade jag in MVC redan klockan 8:30 på morgonen...
Ska iallafall bli trevligt att få inleda dagen med dom finaste små hjärtslagen.
Sen bär det av luleå för att luncha och sätta sprätt på lönen med mami!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela