Helgen som varit & föräldrautbildning

Hej igen! Helg och valborgsmässoafton. Lördagen blev fullt ös hela dagen, mormor kom från lunchen, vi sålde vår gamla vagn, (Har köpt en ny, lovar att visa upp den i veckan!) for en sväng på trädgården och spenderade presentkort vi fått där i inflyttningspresent. Jag har verkligen inga gröna fingrar, så mamma fick välja ut några blommor som jag nu planterat ut så de får pryda vår bro, så ser det lite roligare ut att komma hem till oss. 
 
Sen kom Levis kusiner (Sigge och Betty) och åt grillat med oss innan vi for ut till brasan. Söndag så for vi på kyrkan i vanlig ordning och jag hade söndagsskolan, efteråt så styrde vi kosan direkt mot Luleå för en heldag på Clarion spa. Vi systrar och mamma gick ihop på en behandling och heldag på spa tillsammans med Jannice som fyllde år i April. SÅ välbehövligt och vi degade på därinne i fyra timmar innan vi gick ut och åt tillsammans.
 
 
Dagen bestod av öppning på förskolan, sedan har det rullat på, hämtade Levi och vi satt ute på altanen och åt melis i solen tillsammans innan vi gick in och tränade på att skriva. Han har inte varit speciellt inresserad av att hålla på och rita tidigare, men nu har han börjat få till ett riktigt penngrepp. Han är också väldigt intresserad av siffror och bokstäver så vi tränade på att skriva hans namn, och han kunde!! Blev så stolt och rörd på samma gång, vår lilla kille är så stor så han kan skriva sitt eget namn. 
 
Arvids mamma kom på middag och stannade även kvar för att passa Levi medan vi var på föräldrautbildning, då hade han även ritat sina första riktiga gubbar med hår och fötter och öga öga näsa mun. 
 
Har förresten bara positivt att säga om föräldrautbildningen, och vi kommer även ha en gemensam träff med pedagogerna på förskolan och de som håller i utbildningen för att informera dem om detta tänk och så man även kan jobba på samma sätt på förskolan som hemma. Ni som har barn mellan 3-11 år och bor i Boden, anmäl er till kometutbildningen. Bor du inte i Boden så kolla om den finns tillgänglig i er kommun. Vi är båda två supernöjda och märker en skillnad till det bättre här hemma bara genom att tänka från ett litet annat perspektiv och bli mer medveten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0