Kvargtips

Jag köper alltid min kvarg från ICA basic, billigast men sämst på andra sätt. Konsistensen är som en tjock creme fraiche och förpackningen är inte heller något att hänga i julgranen då den inte går att stänga tätt efter man öppnat den. 

Har kommit fram till en genial lösning på båda problemen, för det första, töm en burk i en tom matlåda(första problemet ur världen) och blanda sedan 500g kvarg med 1dl vatten(eller mer beroende på önskad konsistens) så får ni den billigaste kvargen med den där lena konsisensen i en förslutningsbar förpackning, och dessutom får man 600g kvarg istället för 500g, win win win;)
Efter man följt alla dessa steg är det bara att käka med valfritt tillbehör, mitt blir som vanligt fun light green som är sötad med stevia. Enjoy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0