Brio Sitty


Vi har varit ute efter en lättare sulkyvagn ett tag nu, speciellt en som är smidig att ta med sig på sommarens utflykter. Har hållt spaning på blocket utan speciellt lyckat resultat och allra helst velat ha en Brio sitty med ratt, dock låg det inte riktigt i vår prisklass att lägga ut 2000kr på en ny andravagn just nu.


Då hade jag vägarna föbi lekon som hade 50% på hela lekavdelningen i lördags, då såg jag att dom hade en brio sitty och frågade om det även gällde vagnar, killen i kassan hade inte så stor koll och sa att det gällde de som stod framme (egentligen gällde det bara leksaker) då var jag snabb och slog till på vagn sufflett och vagn för under 900kr. En helt ny fin vagn för halva priset händer inte, de kan ligga ute för samma pris begagnat på blocket. Hade såå tur!! Bara på lördagen hade de rabatten, egentligen gällde det inte vagnar och han glömde dessutom ta betalt för suffletten som säljs separat, win!!

För första gången på länge så VILL Levi åka vagn och nästan klättrar i vagnen själv och brunnar högt när han åker. (Tack ratten!!) Nu är vi helt klart redo för sommaren.

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Flyt!!!

2014-05-12 @ 12:58:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0